Har du aldrig hackat en fänkål tidigare kan det vara svårt att veta hur du ska göra och var du ska börja. Här visar Jimmi Eriksson, Årets kock 2016, några enkla sätt att ta hand om den.
I Globals knivskola lär Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016, dig att putsa filén ren från fett och hinnor samt vad du bör tänka på när du portionerar köttet.
Lär dig att stycka kyckling av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015! Några enkla drag med kniven är allt som krävs för att du ska få ut fina filéer i form av lår, bröst och vingar.
Julienne och brunoise är två uttryck som används flitigt i proffsköket. Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, visar hur du bemästrar teknikerna – med rätt knep och knivar.
Vill du bli en fena på att filéa? I första avsnittet av Globals knivskola visar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, hur du filéar och portionerar hel lax.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.