BARA EN VANLIG KVARN – TILLS DU PROVAT DEN
Zassenhaus är en av världens bästa kvarntillverkare. I Sverige är kryddkvarnarna populära både på restauranger och i hemmakök. En Zassenhauskvarn är bara en vanlig kvarn – tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnen är känslan och den höga kvaliteten. Malverket är nästintill omöjligt att slita ut och kommer med hela 25 års garanti.
Zassenhaus ambassadör
Louise Johansson vann första omgången av Sveriges mästerkock 2011 och nu senast Kockarnas kamp 2022. Däremellan har hon skrivit kokböcker, lagat mat i tv, tävlat i Årets Kock samt jobbat på finkrogar såsom Salt & Sill, Upperhouse och VRÅ.
Läs mer om LouiseTillverkning
Zassenhaus är ett företag med historia. Det grundades år 1867 och har sedan dess varit en symbol för högkvalitativa redskap. Från början arbetade Zassenhaus främst med varuexport, men i slutet av 1800-talet började de att tillverka egna köksredskap. Idag anses Zassenhaus vara världens bästa kvarntillverkare, mycket tack vare det keramiska malverket CeraPlus. Traditionellt tillverkas malverk i stål, vilket gör att Zassenhaus kryddkvarnar är betydligt mer slitstarka än andra kvarnar på marknaden.
Läs merGARANTI & SKÖTSEL
Zassenhaus har 25 års garanti på sitt malverk. Garantin omfattar dock inte lackskador eller skador på träytor. På övriga produkter gäller två år enligt konsumentköplagen. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.
Zassenhaus malverk tillverkas i härdad keramik, vilket är världens hårdaste material näst efter diamant. En Zassenhauskvarn kan hålla en hel livstid – om du tar hand om den på rätt sätt. I den här videon går vi igenom några enkla skötselråd för kryddkvarnar.