Recept
Sushiskola – Futomaki
I den här delen av vår sushiskola med Frida Ronge visar hon hur du lagar futomaki, den största makirullen av alla.
Makirullar kommer i många olika former och förlänger hållbarheten på sushiråvarorna genom att omsluta dem. Norimaki och uramaki är de allra vanligaste varianterna. Den första har sjögräsarket nori på utsidan och den andra, även känd som inside out, har riset längst ut. Störst av dem alla är futomaki som betyder tjock rulle. Man fyller den med många olika ingredienser och här visar Frida hur hon lagar sin futomaki.
Gör så här
RELATERade PRODUKTER
LIKNANDE LÄSNING
- Senaste inläggen
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Stekskola
- Såsskola
- Vinglasskola
- Sushiskola
- Kocktävlingar
- Mässor och event
- Skötselråd
- Knivguide
- Drinktips
- Japansk knivguide