Bli en mästare på såser! I Scanpans såsskola guidar Thomas Sjögrendig igenom några av våra mest folkkära recept.
Att laga sås från grunden kan verka komplicerat, men stjärnkocken Thomas Sjögren lär dig snabbt rätt teknik. Här nedan lär han ut klassiska recept såsom gräddsås, hollandaise och rödvinssås – och vilka redskap som krävs för att lyckas.
Så ska en god sås slås!
SJU SMASKIGA SÅSER
Gräddsås
Gräddsås är en riktig familjefavorit och det bästa sällskapet till köttbullar, potatis och lingon. Thomas bjuder på sitt favoritrecept!
Alla hemmakockar borde lära sig att slå en hollandaise. Det är en fantastisk sås som passar till mängder av rätter, allt ifrån Eggs Benedict till sparris och fisk. Ta del av Thomas tips i videon!
Ta hjälp av proffsen – och levla upp i köket! I våra onlineskolor lär du dig allt ifrån att laga bearnaisesås och omelett till att slipa knivar och välja vinglas.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.