Frukost i naturen är en storfavorit hos kocken Frida Ronge. Då lagar hon gärna sin havregrynsgröt med extra allt!
Ute bland ljung och lingonris slår Frida Ronge sig gärna ner och lagar gröt. Det här receptet är hämtat ur hennes senaste kokbok Food retreat, och ger den enkla havregrynsgröten ett lyft i form av bland annat solrosfrön och granola. En energirik frukost som ger ork i flera timmar, vilket passar perfekt för aktiviteter som vandring i skogen.
Ingredienser
Havregrynsgröt
(2 portioner)
2 dl havregryn
1 msk solrosfrön
2 dl havremjölk
ca 1 ½ dl vatten
1 dl frysta blåbär
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.