Onigiri är ett vanligt snacks i Japan, och Frida Ronges favoritmellanmål att laga på överblivet sushiris. Här visar hon hur hon lagar de populära risbollarna med rom som fyllning, och bjuder på sitt recept.
I japanska småbutiker hittar du mängder av varianter på onigiri. Risbollarna kommer där i mängder av olika fyllningar, men också former. För det mesta hittar du dem som trekanter eller cirklar och precis som Frida säger i videon är de perfekta att packa med sig för en resa. Det går även lika bra att sno ihop en onigiri istället för en ostmacka om du känner för ett snabbt sushimellanmål. Grundreceptet för hur du gör hittar du här nedan, och i videon visar Frida steg för steg hur du gör.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.