Recept
Tamagoyaki – Japansk omelett
Pimpa din roll eller Chirashi bowl med Frida Ronges recept på den japanska omeletten Tamagoyaki. Ett klassiskt sushi-tillbehör som är lika gott som enkelt att göra.
Gör så här
Sätt ugnen på 90 grader.
Vispa ihop ägg, salt och dashimoto. Sila smeten genom en sil.
Täck en ugnsfast, rektangulär form eller ett minibleck med plastfolie. Formen ska fyllas med cirka 1 cm smet, så använd inte en för stor form.
Häll i smeten och täck med plastfolie. Grädda mitt i ugnen 10–15 minuter, tills smeten stelnar.
Skär i bitar.
RELATERade PRODUKTER
LIKNANDE LÄSNING
- Senaste inläggen
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Stekskola
- Såsskola
- Vinglasskola
- Sushiskola
- Kocktävlingar
- Mässor och event
- Skötselråd
- Knivguide
- Drinktips
- Japansk knivguide