Vilken underbar titel att få titulera sig med - Sveriges Mästerkock nr 1. Louise Johansson vann den populära tävlingen i TV4 2011 och har gått från att vara en amatörkock till en professionell kock.
Förutom att driva sitt företag, Taste by Louise, har hon sedan dess arbetat på Salt & Sill på Klädesholmen och för att utvecklas ännu mer är hon idag på Göteborgs nya stjärnskott Upper House på Hotell Gothia i Göteborg.
Louise har synts en hel del i media och är mycket populär bland företag. Nyligen spelade hon in filmer för Arlas nyhet – färskost, och hon har gjort styling jobb för IKEA. Hon jobbar som frilansande kock, matstylist, matskribent och kokboksförfattare och nu reser hon runt och signerar sin senaste kokbok 52 Helger. Det är en kokbok med festmåltider för hela året och består av säsongsanpassad matlagning som både är god, smart och billig att tillaga. Du hittar allt från enklare rätter som du snabbt svänger ihop när inspirationen tryter till festmenyer, brunchrecept, söta bröd och kakor.