Gör så här
Skär varje kycklinglårfilé i tre bitar. Häll gräddfil och risvinäger i en stor bunke. Blanda vitlökspulver, paprikapulver, salt och peppar i en skål och gnid in kycklingbitarna med kryddblandningen. Lägg ner kycklingen i gräddfilsblandningen och låt stå i kylen 1 timme.
Medan kycklingen marinerar i kylen: Pressa vitlök och riv ingefära till såsen. Blanda alla ingredienser till såsen i en stekpanna och värm på medelvärme under omrörning i 10 minuter eller tills såsen tjocknat. Ta bort från värmen och ställ åt sidan.
Blanda alla ingredienser till paneringen i en bunke. Ta upp kycklingen ur mjölkblandningen och vänd runt i mjölblandningen tills alla bitar är täckta med mjöl.
Värm upp frityroljan till 150 grader i en tjockbottnad kastrull. Fritera kycklingbitarna i omgångar i 12 minuter och lägg sedan på ett galler för att rinna av.
När all kyckling friterats, höj värmen på frityroljan till 185 grader. Fritera kycklingen en gång till, i 4 minuter, och lägg tillbaka på gallret.
Värm såsen och blanda med den dubbelfriterade kycklingen. Strö över sesamfrön och servera med ris.