Gör så här
Hummer: Skala stjärten och klorna, stek hummerköttet i smör, deglacera sedan med buljong, salt och peppar. Dela stjärten i mindre bitar, gör detsamma med kloköttet.
Friterat bröd: Värm olja till ca 180 grader. Skär ut brödet i önskad storlek. Fritera sedan brödet tills det får gyllenbrun färg och forma till ett tacoskal.
Svampemulsion: Vispa upp äggulan med några droppar citron och lite salt. Tillsätt sedan svampoljan droppvis tills emulsionen får en majonäsliknande konsistens. Smaka av med mer salt och citron.
Sotat kött: Torka av köttet och sota det runt om genom att steka det i en het panna. Strimla sedan köttet och krydda med salt och peppar.
Lökolja: Mixa den gröna delen av löken tillsammans med spenaten och rapsoljan. Sila sedan genom silduk eller kaffefilter.
Rå svamp: Skär svampen i tunna skivor.
Vid servering: Vänd ner kloköttet i svampemulsionen och lägg blandningen i det friterade brödet. Varva sedan det sotade köttet och hummerstjärtköttet i brödet. Toppa fyllningen med tunna skivor rå champinjon och lökolja.