Gör så här
Blanda mjölet och saltet i en skål. Häll i sesamolja och cirka 2,5 dl varmt vatten tills degen blir smulig och bildar långa klumpar. Hacka din salladslök fint.
Vänd ut degen på en arbetsyta och knåda i ungefär fem minuter tills degen är glansig och slät. Täck med en fuktig handduk och plastfolie så att degen inte får en torr yta. Låt vila i minst en timme.
Dela degen i åtta bitar. Kavla ut en bit i taget så att den blir så tunn som möjligt. Pensla med rapsolja och lägg på ett lager med salladslök och salta rikligt. Rulla ihop degen ungefär som vid kanelbullar, och slå en knut på cylindern ungefär som en kringla. Kavla ut den till en platt pannkaka igen och låt de färdigkavlade diskarna vila i en kvart med smörpapper mellan varje och täcka med plastfolie.
Värm upp en matsked rapsolja i en stekpanna på 22 cm. Tillaga en pannkaka i taget på båda sidor tills den är genomstekt, vilket tar cirka 10-15 minuter. Låt dem svalna och servera med en sås att dippa i.