Med de rätta förutsättningarna i köket skapar vi det bästa resultatet och med riktigt bra köksredskap växer matlagningsglädjen och kreativiteten får utrymme.
När det kommer till att sätta rätt ton på en maträtt är det bra att känna till att alla kryddor är färskvaror, även de som är torkade som vi köper på burk från butiken. Så vill du maximera effekten av kryddorna gör du rätt i att investera i en riktigt bra kvarn. Zassenhaus har tillverkat kvarnar sedan 1867 enligt högt ställda krav, vilket ger kryddning med precision. Det är därför lätt att förstå varför Svenska Kocklandslaget använder sig av Zassenhaus.
Alla kvarnar från Zassenhaus har malverket, CeraPlus. Det är tillverkat i keramik och härdas vid 1700 grader. Visste du att det enda materialet som är hårdare än keramik är diamant?
Malverket är alltså hårdare än stål och nästintill outslitligt, därför kommer malverket från Zassenhaus med 25 års garanti.
En annan fördel med keramiska malverk är att det inte rostar, så du kan utan problem krydda över en ångande gryta utan att malverket tar skada. Malverken på Zassenhaus kvarnar är lätta att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha din kryddning.
Oavsett om du vill ha grovmalen peppar för en kryddig stek, finkorning malning för sås eller smaksättning av soppan så ger Zassenhaus dig möjligheten att välja exakt kornstorlek.
Det keramiska malverket är lätt att justera och till skillnad från de flesta andra konstruktioner stannar inställningen på plats hur mycket du än maler. Inställning görs enkelt via ett vred i kryddkvarnens malverk.
Använd din fantasi för att göra egna kryddblandningar, det går utmärkt att använda din kvarn till att mala de flesta sorters kryddor. Så släpp loss kreativiteten och krydda din vardag med en kvarn från Zassenhaus!
Nybakat bröd är alltid uppskattat. Här delar Louise Johansson med sig av grundreceptet på foccacia. Smaksätt med dillolja och färska tomater eller variera med din favorittopping!
Tips på recept till picknicken! Louise Johanssons goda baguetter är fyllda med hemgjord örtpesto, burrataost och lufttorkad coppa. Servera gärna tillsammans med färsk frukt.
Vårens smaker och färger på en tallrik! Proffskocken Louise Johansson ger oss receptet på en läcker förrätt med grön och vit sparris och hollandaisesås.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.