Ostpaj i all ära, men ibland är det roligt att testa något nytt. Varför inte bulla upp med prästostmuffins på buffén?
Muffins med prästost är ett trevligt inslag på buffébordet, oavsett om det vankas grillkväll eller skaldjursfest. Här bjuder stjärnkocken Stefan Karlsson på ett smaskigt och lättlagat recept.
Låt det smaka!
Ingredienser
(20–25 muffins)
4 ägg
0,75 l filmjölk
150 g riven prästost
1,5 l vetemjöl
0,5 dl bakpulver
1 msk salt
1,5 dl olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och häll sedan i resten.
Stjärnkocken Stefan Karlsson tipsar om en läcker höstgryta med bland annat högrev, kantareller och äppelmust. Kombinationerna i denna rätt är oslagbar!
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.