Nytt år – nya vanor. Och nya köksredskap? Med januari kommer en möjlighet till nystart, både för dig och ditt kök.
Och så är den här. Januari – förnyelsens månad. Kanske är det så att du, i samband med det nya året, avlagt ett eller två löften? Löften om att leva mer hållbart, äta grönare eller laga mer mat? Då är det på sin plats att du nu också gör en uppdatering i köket, fyller skafferiet med bra råvaror och laddar upp med hållbara köksprylar av hög kvalitet.
Gott nytt, grönt år!
PrylTIPS
Riedels glas för Cabernet/Merlot har en stor, hög kupa med förhållandevis vid öppning. En enkel och stilren design som gör sig lika bra till en grön smoothie som till gott vin.
Läs mer
Kickstarta det nya året med denna traktörpanna från Scanpans serie Pro IQ. Pannan har högre kanter än en vanlig stekpanna och gör sig därför lämplig till såsbaserade rätter.
Läs mer
Hipp, hipp, hurra! I år fyller Global 35 år och det firas bland annat med en exklusiv jubileumskniv. Kniven är en santokukniv (13 cm) och finns endast i begränsad utgåva.
Läs mer
Skär ditt bröd i extra tunna skivor med denna brödkniv från Tamahaganes serie Shokunin. Kniven har ett långt knivblad med tandad egg som gör den mycket flexibel och följsam.
Läs mer
Komplettera din brödkniv med en brödskärbräda i akaciaträ. Skärbrädan kommer från Zassenhaus och är såväl skonsam mot din kniv som snygg att servera bröd på.
Läs mer