Gör så här
Värm ugnen till 200 grader. Lägg baconskivorna på en plåt och stek i ugnen ca 10 min.
Koka äggen, ca 7 min för stora ägg, och lägg dem i ett isbad. Blanchera böngroddarna ca 30 sek och tillsätt i isbadet.
Hetta upp sesamolja i en gryta och fräs vitlöken på medelvärme, ca 1 min. Tillsätt mirin, miso, gochujang, tahini och kycklingbuljong och låt koka upp. Rör om ordentligt så att misopastan löses upp. Koka nudlarna enl. anvisningen på förpackningen.
Lägg de kokta nudlarna i botten på fyra djupa tallrikar. Sleva över soppan. Toppa med finskuren vårlök, böngroddar, ägghalvor och några skivor bacon.
Vegetariskt alternativ:
Byt ut kycklingbuljong mot grönsaksbuljong
Byt ut bacon mot skivad, stekt shiitakesvamp
Byt ut ägg mot tofu