Gör så här
Blötlägg mungbönorna i kokhett vatten i cirka 30 minuter. Häll av och lägg dem i en mixer tillsammans med kokosmjölken och kör tills det är helt slätt. Lägg över smeten i en skål och blanda i rismjölet, majsstärkelsen, vattnet, vårlöken, gurkmejan och lite salt. Smeten ska vara väldigt tunn. Låt den vila i minst 20 minuter, men gärna i kylen över natten.
Ta fram smeten och späd eventuellt med mer vatten. Värm en matsked matolja i en 22 cm stor stekpanna. Stek några bitar av räkorna tillsammans med några skivor silverlök. När allt börjat få lite färg efter cirka en halv minut är det dags att hälla på pannkaksmet. Börja med en deciliter och häll runt sidorna av stekpannan. Häll sedan i ytterligare cirka en halv deciliter så att botten täcks. Täck med ett lock och ånga i två minuter, och stek sedan tills pannkakan är krispig.
Lägg på en näve böngroddar och vik pannkakan innan du stjälper över den på en tallrik. Servera med färska salladsblad, mynta och valfri dippsås. Ät genom att riva av bitar av pannkakan och stoppa i ett salladsblad tillsammans med mynta och lite sås.