Gör så här
Börja med att tvätta riset ordentligt så att all stärkelse försvinner från ytan. Låt droppa av i en sil. Koka riset i 4,5 dl vatten. Först ska det koka upp och sedan puttra på låg värme i ca 20 minuter utan att locket lyfts. Ta av från värmen och låt stå.
Riv ostronskivlingen i tunna trådar. Blanda ihop övriga ingredienser till svampen. Låt en stekpanna bli riktigt het. Stek svampen med lite olja i någon minut. Häll sedan på såsen och låt fräsa med i 1 minut. Håll varmt.
Skiva gurkan tunt. Häll över salt, socker, risvinäger, salladslök och gochgaru. Blanda väl och ställ åt sidan. Häll av vätskan som bildas.
Vänd böngroddarna i sesamolja, salt och sesamfrön.
Stek äggen på endast en sida.
Lägg riset i botten på 4 vida, djupa skålar. Lägg på stekt ägg och sedan svamp, gurka, böngroddar, spenat och kimchi, var för sig runt äggulan. Servera med gochujang som var och en tillsätter efter smak. Rör runt i skålen och njut!