Gör så här
Sätt ugnen på 110 grader. Dela cocktailtomaterna på hälften och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och strö över salt. Ställ in plåten i ugnen och låt tomaterna baka i ca 3 timmar.
Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret löst upp sig. Hyvla löken tunt med mandolin och lägg i lagen. Låt stå i kylen 1 timme.
Värm ugnen till maxtemperatur, 250–275 grader. Bred ut crème fraiche på pizzabottnarna och lägg därefter på små bitar av mozzarella. Grädda i ugnen i ca 10 minuter.
Dressa ruccolan med balsamvinäger, olivolja, salt och peppar.
Toppa pizzan med dressad ruccola, pinjenötter och picklad rödlök. Ringla över olivolja. Lägg därefter på de semitorkade tomaterna. Skär flanksteken i tunna skivor med en trancherkniv och lägg bitarna på pizzan. Hyvla över rikligt med parmesan.