Gin & Tonic är en tidlös drink. Den anses vara relativt enkel att blanda ihop, men att få till balansen är ingen barnlek. Vi har tagit hjälp av dryckesexperten Jens Dolk och Riedels Ginglas för att ta fram receptet på en perfekt GT.
Fyll ett ginglas med isbitar. Häll i gin och fyll sedan på med tonic. Proportionerna ska vara ungefär en femtedel gin och resten tonic.
Skiva gurkan på längden och lägg i gurkskivan i glaset. Fortsätt med en skiva grapefruktskal och avsluta med några hela pepparkorn. Klart för servering!
Riesling – gott som drinkvin, men även en perfekt match till asiatiska rätter. I Druvspecifikt med Riedel bjuder Jens Dolk både på vininfo och middagstips!
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.