Nu finns det ett rykande färskt nummer av Steel att bläddra i på hemsidan. Den här gången ger vi oss ut på en härlig resa med tema "fusion". Häng med!
Mat och dryck med influenser från olika länder kan kännas som ett nytt påfund. Sanningen är att sammanslagningar mellan olika kök sträcker sig långt bak i tiden. I det här numret av Steel får vi bland annat lära oss om inneköket ”Nikkei” av stjärnkocken Erik Videgård. Köket, som har sitt ursprung i 1800-talets Peru, blandar japanska tekniker med sydamerikanska råvaror.
Vi hakar även på den nya trenden med nordisk finpizza. Det blir en prestigefull pizza-battle mellan Lisa Lemke, Thomas Sjögren och Jens Dolk. I dryckesväg bjuder vi på ett saftigt reportage om Hernö Gin, Sveriges första och mest prisbelönta gindestilleri.
Men det blir inga kulinariska mästerverk utan redskap att laga upp recepten med. I slutet av magasinet hittar du en välfylld köksprylsguide med knivar, kvarnar, kastruller och kristallglas av bästa kvalitet. Här kan du även ta del av höstens nyhetslanseringar.
Trevlig läsning!
LÄS/LADDA NER STEEL
(Du kan även signa upp dig på en gratis prenumeration av pappersutgåvan.)