Classic Non-Stick
Classic Non-stick har samma grund som serien Classic Stainless Steel. Stek- och kokkärlen består av tre lager metall, där en kärna i aluminium omgärdas av rostfritt stål. Det är en smart uppbyggnad som ger tåliga pannor med en optimal värmespridning. Skillnaden, och det som framför allt utmärker den här serien, är beläggningen. Insidan i samtliga kärl är täckt av en tuff non-stick-beläggning som heter DURIT Professional S.
Classic Non-stick är för många en favorit i köket. Beläggningen gör att kärlen är lätta att steka i och att rengöra. De är även förhållandes tåliga, förutsatt att du hanterar dem varsamt. Undvik höga temperaturer och stålredskap i pannan. En belagd stekpanna passar bäst till rätter som ska tillagas försiktigt, är vätskebaserade eller kalorisnåla. Du kan använda minimalt med fett i pannan utan att det bränner fast. Serien är ugnssäker upp till 250 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktionshäll.