Nyligen firade vi att Global SAI funnits i Sverige i ett år. Det är många under det gångna året som har investerat i en Global SAI-kniv och registrerat den på vår hemsida för förlängd garanti samt en fri omslipning. När du registrerat din kniv kan du välja att vara med i Global SAI-klubben och då får du även ta del av en rad exklusiva erbjudanden och event.
Ett sådant event gick av stapeln förra veckan, då bjöd Sundqvist in dessa medlemmar till Aveqia i Stockholm och Göteborg för att vara med om en härlig matlagningskväll i Global SAIs tecken.
Mr Global, Mino Tsuchida, som är 74 år och fortfarande reser runt och besöker sina kunder var på besök i Sverige och började kvällen med att visa hur man slipar japanska knivar på bästa sätt. Han använder sig helst av en slipsten för bästa möjliga reslutat men visade snabbt hur man underhåller och slipar knivar på andra sätt.
Efter slipdemo och fördrink delades gästerna in i mindre grupper för att ansvara för de fyra olika maträtterna varpå alla satte igång att laga mat. Självklart fanns det gott om Global SAI-knivar att tillgå vid matlagningsstationerna.
- Det märktes att det var folk som har ett stort intresse av att laga mat. Sa Magnus som är kökschef på Aveqia i Göteborg, efter att ha sett de olika grupperna förbereda sina moment och presentera dem för de andra gästerna. Proffsigt och roligt var ord som återkom från deltagarna.
Kvällen avslutades med den fantastiskt goda middagen som deltagarna snickrat ihop och självklart fick de med sig sitt SAI-förkläde som använts under kvällen men också en goodibag med andra små presenter.
Sundqvist vill tacka dessa Global SAI-fantaster för en trevlig kväll!
Glöm inte att registrera din Global SAI-kniv så du också får möjligheten att del av liknande exklusiva erbjudande framöver.
Fler bilder från SAI-kvällen i Göteborg