Tidlösa drinkklassiker i all ära men ibland kan det vara roligt att testa något nytt. För att inspirera dig till hur du bäst tar din favoritdrink till nya höjder delar mixologen Jonas Junge med sig av sina varianter på några av världens mest kända drinkar. Här är hans tolkning av klassikern Whisky Sour.
Ingredienser
Turmeric Yuzu Sour (1 portion)
4,5 cl gurkmeja-infuserad vodka
1,5 cl yuzu sake
1,5 cl lime
1,5cl socker
6 droppar absinthe
Toppa av med kamomillskum
Gör så här
Fyll en shaker med is och tillsätt alla ingredienser. Skaka kraftigt i en minut och sila drinken i ett Sour-glas, toppa med kamomillskum. Klart för servering!
Gurkmeja-infuserad vodka: Skär en gurkmejrot i små bitar och lägg i en flaska vodka (750 ml). Låt dra i ett dygn. Sila bort gurkmejan från vodkan.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.