Skippa pastan och slopa nudlarna. Är du sugen på att börja äta mer grönt? Då är zoodles det som du ska nörda ner dig i! Pasta gjord av zucchini, även kallat zoodles, är ett grönt och hälsosamt middagsalternativ att servera på tallriken. Dessutom är det busenkelt att göra och går att fixa i en rad olika former beroende på vilken typ av pastarätt du är sugen på. För att inspirera dig till att prova dina gröna fingrar har vi testat tre olika alternativ på zoodles som passar till köttfärssåsen såväl i salladen eller till lasagnen.
Zucchini Spaghetti
Med en grönsakssvarv från Benriner svarvar du snabbt och enkelt ner zucchinin till spaghetti. Använd rå i sallader eller koka någon minut och ersätt den vanliga pastan.
Zucchini Fettucini
För lite bredare zucchinipasta passar en mandolin utmärkt. Skär av ändarna på zucchinin. Sätt i det breda juliennebladet och skiva på längden. Vips så har du zucchini fettucini!
Lasagneplattor av zucchini
Att göra lasange med zucchini är både gott och enkelt. Skiva zucchinin tunt på en mandolin utan julienneinsats. Perfekt som ersättning, eller komplement, till traditionella lasagneplattor.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.