Vad sägs om en efterrätt med smak av krämig hasselnöt, söt banan och friska jordgubbar? Knyt ihop middagen med matkreatören Astrid Nordins läckra dessertwrap. Superenkel och supergod – it’s a wrap!
INGREDIENSER
(1 portion)
1 stort tortillabröd
1 banan
Färska jordgubbar
Nutella eller annat hasselnötssmör
Jordnötssmör
Smör till stekning
Florsocker att toppa med
Gör så här
Skiva banan och jordgubbar tunt.
Skär eller klipp ett snitt i brödet, från kanten till mitten. Bred hasselnötssmör på en fjärdedel av tortillan. Lägg på jordgubbar på en fjärdedel, banan på nästa och avsluta med jordnötssmör på den sista fjärdedelen. Vik ihop brödet från snittet. Vik så att brödet hamnar mellan de fyra olika fyllningarna.
Stek wrappen i rikligt med smör. Låt brödet få en gyllenbrun färg på båda sidor. Toppa därefter med florsocker och servera!