Tidlösa drinkklassiker i all ära men ibland kan det vara roligt att testa något nytt. För att inspirera dig till hur du bäst tar din favoritdrink till nya höjder delar mixologen Jørgen Dons med sig av sina varianter på några av världens mest kända drinkar. Här är hans tolkning av klassikern Sazerac.
Ingredienser
Montebello (1 portion)
2,5 cl Michter's Rye
2,5 cl Gammel Opland Aquavit
1 cl St. Hallvard
En skvätt Peychauds Bitter
En skvätt Angostura Bitter
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.