Tidlösa drinkklassiker i all ära men ibland kan det vara roligt att testa något nytt. För att inspirera dig till hur du bäst tar din favoritdrink till nya höjder delar mixologen Jonas Junge med sig av sina varianter på några av världens mest kända drinkar. Här är hans tolkning av klassikern Sazerac.
Häll samtliga ingredienser i en mixingkanna och fyll med is. Blanda ingredienserna med isen och sila sedan i ett glas. Servera!
Butter washed aquavit: Smält 125 gram osaltat smör på låg värme. Blanda smöret med 375 ml aqvavit i en tät glasbehållare med lock. Låt stå tre timmar i rumstemperatur, kyl sedan i kylskåp 1–2 timmar tills smöret stelnat. Ta ur det stelnade smöret och sila vätskan.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.