Vad händer i vår? Jo, vi fortsätter att fördjupa oss inom vinets värld, denna gång genom doftnoter och aromer från Pulltex. Och så sabrerar vi champagne och kryddar matglädjen med två nya serier salt- och pepparkvarnar från Zassenhaus.
Men inte nog med det! Till våren låter vi även nya knivar från Global sprida inspiration och matlagningsglädje i köket.
Nedan har vi samlat information om vårens alla nyheter.
TVÅ NYA FAVORITER FRÅN GLOBAL
En riktig slitvarg i köket – det är GF-98. Med dess grova blad och robusta design klarar den det allra tuffaste arbetet i köket. Och som sällskap in i våren kommer även den betydligt nättare kniven GS-92, som är en olivslipad kockkniv – en garanterad favorit till vårprimörerna.
Läs mer
VARDAGSKRYDDARE FRÅN ZASSENHAUS
Som traditionen bjuder döps alltid Zassenhaus kvarnserier efter tyska städer. Denna gång är det dags för Hannover och Kiel att göra entré. Vilken blir din favorit att krydda vardagen med?
Läs mer
TRÄNA DOFTSINNET SOM EN SOMMELIER
Det doftas, swirlas och smakas – men hur bra är du egentligen på att sätta ord på vinets aromer? Med Pulltaps nya doftset tränar du upp din näsa till sommeliernivå! Finns i fyra olika varianter.
Läs mer
SABRERA MERA
Få saker är lika festliga som en snygg sabrering. Nu utökar Pulltex sitt sortiment med två vackra champagnesablar. Servera med stil – och imponera på gästerna!
Läs mer