Under tävlingen och till vardags använder sig Tommy av Scanpans CTX stekpanna ”En stekare i världsklass” som vi kallar den för dess medverkan i att kamma hem medaljer i tävlingar som OS, SM-Årets Kock och EM-, VM- Boucse d Ór. Och nu kan ännu en guldmedalj hängas på pannan.
Under tävlingen och till vardags använder sig Tommy av Scanpans CTX stekpanna ”En stekare i världsklass” som vi kallar den för dess medverkan i att kamma hem medaljer i tävlingar som OS, SM-Årets Kock och EM-, VM- Boucse d Ór. Och nu kan ännu en guldmedalj hängas på pannan.
Tommy vann över silvermedaljören Kenneth Hanse från Danmark och bronsmedaljören Örjan Johannessen från Norge. Bocuse d´Or Europe, kock-EM, arrangerades för första gången i Sverige. Med uteslutande svenska huvudråvaror deltog 20 europeiska länder varav 12 nu har gått vidare till Bocuse d’Or i Lyon i januari 2015.
Tommy Myllymäki gick in i sitt tävlingskök på morgonen och på fem timmar och 35 minuter tillagade och serverade han två vinnande tallrikar till 14 personer. Tidigare i veckan hade han lyckats skära sig på en Globalkniv och det skrevs en del om detta i pressen men inget stoppar denne man.
Ni kan räkna med att Sundqvist och våra produkter fortsätter hjälpa Tommy och hans team för att de ska ta ännu en vinst. Nästa gång blir det VM Lyon.