Våren är förnyelsens tid. Naturens bleka vinterskrud är ett minne blott och ny grönska skakar liv i oss efter den långa vintern. Kanske kan det nya numret av STEEL inspirera dig att göra detsamma med ditt kök?
Den här gången är det ”Det goda numret” som gäller. Vi har fokus på vår miljö med maten i centrum. Vi har letat efter matskatter som vi kan finna i vår närhet för att slippa långa transporter av mat. Vi har tagit en tur i naturens skafferi och gjort ett besök på en stadsodling med självplock och även kikat närmare på vad vi alla kan göra för att minska vårt matsvinn.
I magasinet hittar du också produkter som gör sitt allra bästa för att du med gott samvete ska få njuta i köket – till vardags såväl som till fest! Vår stora köksprylsguide finns som vanligt att hitta i slutet av magasinet. Här kan du även ta del av vårens spännande nyheter.
Trevlig läsning!
Läs/ladda ner senaste numret av STEEL här.
(Du även signa upp på en gratis prenumeration av pappersutgåvan.)