Frasig smördeg toppad med citronkräm, mangold i olika färger, hyvlad getost och basilikablad – hur gott låter inte det? Serveras som snittar eller smarrigt tillbehör!
Vårens smaker och färger på en tallrik! Proffskocken Louise Johansson ger oss receptet på en läcker förrätt med grön och vit sparris och hollandaisesås.
Lika god som den klassiska varianten, men gjord på gröna ärtor i stället för avokado. Testa vårt recept på ärtmole! Ett alternativ till guacamole som är både snällare mot miljön och mot plånboken.
Rosastekt lammrostbiff serveras med kryddkokta rödbetor, getostkroketter, sotad savoykål, selleripuré samt skysås – en rätt från Marcus Bremdal i Svenska Kocklandslaget.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.