Artiklar & Video

Produkter

Lisa Lemke

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock, och har skrivit flera kokböcker. Den gamla prästgården på landet strax utanför Falkenberg är basen för hennes matskapande som helst ska vara lättlagad och prestigelöst.

Lisa älskar prylar, särskilt köksprylar. Vackra grytor i gjutjärn kommer högt på listan av favoritprylar och hon har till och med skrivit en kokbok med namnet ”Allt i en gryta”. Med åren har hon samlat på sig ett imponerande lager av tallrikar, grytor, små skålar, udda stekpannor, bord och glas. Hon stylar alla sina egna produktioner, men även olika magasins reportage, hon jobbar även med reklam på olika sätt och styling av andras kokböcker. Hennes matlagning har följt med sedan barnsben och upp i vuxenlivet genom ständiga äventyr i föräldrarnas kök, misslyckande, experimentlusta och nyfikenhet.

Fram till 12 års ålder var Lisa säker på att hon skulle bli bonde. Hon tillbringade all ledig tid på bondgården i närheten av familjehemmet och samlade till och med på ko-namn.
Tipsa om den här tillverkaren: