Artiklar & Video

Produkter

Sundqvist Quality

Sundqvist Quality är Sundqvists kvalitetsmärkning som består av de byggstenar som genomsyrar vårt företag och de varumärken vi representerar. Byggstenarna består av emotionella kärnord som definierar verksamhetens själ i kombination med våra produkters funktionella egenskaper.

Våra varumärken går i symbios med kärnorden och tillsammans med våra varumärkens ambassadörer, några av Sveriges absoluta toppkockar, arbetar vi systematiskt och strategiskt för att Sundqvist Quality ska verkar som en kvalitetsgarant för produkter från oss. En trygghet i alla led, både för återförsäljare av våra varumärken och för slutkunden.

Läs mer om våra kärnord och våra ambassadörer nedan.


Mer info
Originalprodukter
Vi handlar bara med originalprodukter som är originalkoncept direkt från den ursprungliga tillverkaren. Vi arbetar nära våra leverantörer och engagerar oss i produktutveckling och handplockar de produkter som går i linje med vår kvalitetsmärkning.


Premiumkvalitet
Våra produkter är utprovade och kvalitetsbestämda av professionella kockar och testas hårt i professionella miljöer innan de tas in i vårt sortiment. Svenska Kocklandslaget är en nära samarbetspartner och våra varumärken  representeras av ambassadörer från Sveriges kockelit.

 
Garantier
Ett köpt från oss ska vare ett bekymmersfritt köp. Självklart omges alla våra produkter av branschledande garantier. Om du inte finner den produkt, från våra varumärken, du söker i din butik kan den beställas och vara på plats inom några dagar. Köper du en produkt ur vårt sortiment kan du räkna med att den finns kvar för kompletterande inköp även kommande år.


Miljö
Sundqvists verksamhet eftersträvar ett omfattande miljöarbete. Från vindkraftsförsörjning och huvudkontor uppvärmt med bergvärme till ett genomgripande återvinningssystem och minimering av transporter. Dessutom kontrollerar vi att våra leverantörer följer gällande miljö- och arbetsrättsbestämmelse genom vår CSR-policy. 

Engagemang
Sundqvist är ett svenskt familjeföretag med säte i Göteborg. Ända sedan starten 1963 har högsta kvalitet och engagemang varit centrala begreppen i verksamheten. Och så kommer det att förbli. När du köper en produkt från oss kommer en relation med på köpet. Den bygger på långsiktig kundfokus med ett genuint intresse och en produktkunskap som vi ser som vårt ansvar att dela med oss utav.
Tipsa om den här tillverkaren: