Artiklar & Video

Produkter

Produkter(64)

Exklusivt och oöverträffat

Det blir inte bättre. Fisslers kastruller, grytor, tryckkokare och stekpannor är det finaste man kan sätta på en spis. Det gedigna kvalitetsarbetet märker du snabbt i form av en rad användarfördelar som du snart får svårt att leva utan. Och inte minst på det goda resultatet.

Fissler har kastruller för alla typer av spisar och hällar. De har dessutom extra tjock botten för bästa värmeegenskaper, energibesparing och är ugns- och diskmaskinsäkra. Lägg därtill en mängd genomtänkta detaljer när det gäller lock, avhällning, måttskalor och annat så vet du att det är en äkta Fissler.


Sundqvist Quality Ambassadör

Andreas Hedlund - Andreas blev Årets Kock 2002 och är idag jurymedlem i tävlingen. Han driver restauranger och är en flitigt anlitad kursledare och konsult.

Mer info

Företag med tradition

Fissler grundades 1845 av Carl Philip Fissler och är än idag helt familjeägt. Bolaget kan se tillbaka på en framgångssaga som hållit i över 165 år. Fissler finns idag representerade med sina produkter i över 70 länder runt om i världen. Erfarenheter som vunnits under generationer, tekniskt kunnande, perfekt produktion, stor innovationskraft är de pelare som framgången är baserat på. Med sina högkvalitativa produkter står Fissler för matlagning med glädje och passion och är ett av världens ledande varumärken av premiumkokkärl.

Original Pro

Original Pro är tillverkad i extra tjockt och robust 18/10 stål. Har stora greppvänliga handtag med värmesköldar som håller handtagen svala. Original Pro fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. Hela serien är ungs- och maskindisksäker.

Solea

Solea är tillverkad i rostfritt stål med satin-finish. Det härdade glaslocket är lätt och elegant. Stora greppvänliga handtag i rostfritt stål med värmesköldar som håller handtagen svala. Solea fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion, och är ugns- och diskmaskinssäker.

Tipsa om den här tillverkaren: